Најнови информации

LIQUI MOLY е најдобар бренд

Возачите го избраа  LIQUI MOLY за победник Март 2019 – Преку шест милиони читатели гласаа и го избраа најдобриот бренд на моторни масла. Читателите на Германските магазини  ‘Auto Motor und Sport’, ‘Auto Bild’, ‘Auto Zeitung’ и ‘Motorsport’ се сложија дека  LIQUI MOLY њ најдобар бренд во својата класа. Резултатите на анкетите не се само рефлексија […]

Детално

LIQUI MOLY се враќа во F1

Германскиот специјалист за моторни масла и адитиви LIQUI MOLY ја започна годината со сензација. Ќе инвестира милиони во Формула 1.  Февруари 2019 – LIQUI MOLY се враќа на врелите стази на единаесет трки во Формула 1, спектаклот што го следат околу 1 милијарда гледачи на телевизија и фанови кои во живо ги следат спектакуларните трки. […]

Детално

Нова LIQUI MOLY апликација

Брз начин да се пронајде вистинското масло.  Jaнуари 2019 – Германскиот специјалист LIQUI MOLY комплетно ја ревидираше својата апликација. Сега може брзо да се обезбеди информација кое е вистинското масло за посебно возило.  LIQUI MOLY app е достапна бесплатно за  iOS и Android. Во фокус на новата апликација е oil guide. Корисниците внесуваат бренд, модел […]

Детално