LIQUI MOLY во Македонија

Најдобриот бренд во својата класа е присутен и во нашата земја.

Овластен увозник и дистрибутер на производите – LIQUI MOLY во Македонија е компанијата  :

АУТОМАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ
16 Македонска Бригада бр. 2
1000 Скопје, Македонија

Тел: 02 3103 130
Fax: 02 3103 131

E-mail: kontakt@automakedonija.com.mk
Homepage: www.automakedonija.com.mk