Акција – Гратис Адитив за гориво за канта од 5 л

LIQUI MOLY Акција! ⭐️

Со секоја канта од 5 литри синтетско масло (5W-30, 5W-40, 0W-30…) на LIQUI MOLY добивате и БЕСПЛАТЕН адитив за чистење на дизните, инјекторите и системот за ГОРИВО!
Акцијата се однесува на ограничена бројка на адитиви!
Побрзајте, набавете го вашето масло и направете и бесплатен третман на системот за гориво!
LIQUI MOLY Macedonia
Teл. 071 30 777 8, 070 400 953