Акција во Ноември – гратис блузон

За нашите купувачи кои во ноември ќе набават моторно масло од Германскиот производител – LIQUI MOLY во амбалажа – буре (од 60 или 205 литри), подготвивме мало изненадување – ГРАТИС брендиран поло блузон со долги ракави.

Акцијата трае до исцрпување на залихата.