Безбедност на највисоко ниво.

Со AERO aviation производите го носиме нашето искуство од моторспортот директно до авио пистата. Нашите решенија од областа на заштита, одржување, масла и адитиви гарантираат безбедност во авио сообраќајот.

AERO производите на LIQUI MOLY може да се набават само во фирмата :

MM aeronautical & automotive affairs GmbH
Limbergweg 21
5700 Zell am See/Austria

Online shop:
www.liqui-moly-aero.com