Auto Trend – Нов LIQUI MOLY Shop во Скопје

LIQUI MOLY доби нов репрезентивен соработник и официјален LIQUI MOLY Shop во Скопје.

Се работи за фирмата Ауто Тренд 1, лоцирана на ул. 1409 бр.93А, во потегот пред мостот на реката Лепенец.

Објектот е брендиран во боите на LIQUI MOLY,  a продажниот објект располага со богата палета на производи – моторни масла, адитиви, сервисни препарати од гамата на Германскиот бренд.

Контакт – 070 35 88 06