Aутомакедонија спонзор на преносите на F1

Aутомакедонија, овластениот импортер и дистрибутер на LIQUI MOLY во нашата земја, лансира рекламна кампања на ТВ24, кои го имаат правото за пренос на трките во Формула 1.

Германскиот специјалист за производство на моторни масла LIQUI MOLY е официјален спонзор на големиот тркачки циркус F1.

Сега, нашите фанови на Формула 1, во рекламните блокови на големиот октански спектакл ќе може да го следат и специјалниот рекламен спот на LIQUI MOLY и Аутомакедонија.