Најдобар бренд

Најдобар бренд на моторни масла е  – LIQUI MOLY

Читателите на авто магазините повторно гласаа за  LIQUI MOLY;

Рецепт за успех!

Години наназад, постои само една патека за нас, а таа е нагоре! Ова важи и за врвниот квалитет на производите и за популарноста на нашиот бренд. И затоа веројатно читателите на водечките магазини за автомобили повторно не изгласаа за германски бренд бр. 1 во Германија.

Ова важи и за  auto motor und sport како и за AUTO ZEITUNG, 11 пати по ред.  Во At AUTO ZEITUNG, го освоивме и второто место во категоријата за нега на возилата. Специјална чест  за која сакаме да изразиме специјална благодарност.

На нашите партнери, клиенти и на сите вас !

Бидејќи само заедно можеме да успееме.

Ernst Prost