LIQUI MOLY акција во Септември

Во продажно сервисната мрежа на Аутомакедонија (ексклузивен дистрибутер на LIQUI MOLY за Македонија), само во септември, до исцрпување на залихата, со секое 5 литарско пакување од супер квалитетното моторно масло на LIQUI MOLY со градација 5W 30 и 5W40 можете да добиете подарок – брендирана маица.

Искористете ја оваа можност, набавете го најдобриот подарок за моторот на Вашето возило и добијте ја маицата со логото на најдобриот бренд во својата класа.

Вашето пакување и брендирана маица, побарајте ги во нашата партнерска мрежа во земјата – информации и контакти на овој линк.