LIQUI MOLY Aкција во Јуни

Најдобриот бренд во Германија – LIQUI MOLY заедно со Аутомакедонија започнаа специјална акција која ќе трае во месец Јуни, 2020 година до исцрпување на залихите.

За секоја купена амбалажа од супер квалитетното полусинтетичко и синтетичко масло на LIQUI MOLY од 5 литри – во Аутомакедонија и во партнерската мрежа во земјата – добивате и специјален подарок, брендирана маичка.  

Во комерцијалната мрежа, на клиентите и партнери на Аутомакедонија во земјата им обезбедивме и специјален “флаширан” подарок.

За повеќе информации, јавете се на тел. 02 3103 265, 3103 264