LIQUI MOLY подарок за моторџиите

Најдобриот бренд во Германија – LIQUI MOLY заедно со Аутомакедонија ги наградуваат и моторџиите.

За секоја купена амбалажа од моторциклистичкото моторно масло LIQUI MOLY од 3 литри – во Аутомакедонија и во партнерската мрежа во земјата – добивате и специјален подарок, брендирана маичка МОТО GP.  

За повеќе информации, јавете се на тел. 02 3103 265, 3103 264