LIQUI MOLY со нова ТВ кампања

Aприл 2020 – LIQUI MOLY продолжува да и пркоси на кризата. Германскиот специјалист за моторни масла, адитиви и сервисни препарати потпиша договори со најголемите телевизиски куќи во Германија со кои обезбеди интензивно медиумско покритие во целиот летен период.
Во медиумите, со повеќе од 200 емитувања ќе се врти следната ТВ реклама: