LIQUI MOLY уште еднаш доделува Hyundai i30 N

Натпреварот на Германскиот производител на масла влегува во последна фаза.

Десетти пат по ред, специјалистот за моторни масла беше избран за Најдобар бренд во различни категории од страна на читателите на најважните Германски списанија

LIQUI MOLY реши да го прослави овој успех со своите клиенти. Досега, оваа година беа доделени три награди. Првата – Hyundai i30 N – замина кај среќниот механичар од Австрија.

Два ексклузивни билети за рејсинг викендот на  MotoGP беа избрани во октомвриското извлекување. LIQUI MOLY е официјален снабдувач на Moto2 и Moto3. Сите моторцикли во овие класи го користат маслото од Улм. Во финалната рунда од натпреварот, кандидатите може повторно да добијат Hyundai i30 N.

Последен рок за внес е 31.12.2020. Се што треба да направите е да одговорите прашање за вистинското моторно масло кое одговара на тркачкиот автомобил од  275 кс. LIQUI MOLY нуди вистински моторни масла за сите возила од стандардно производство со соодветни одобренија од производителите на возилата. Истото се однесува и за возилото кое е и главна награда, Hyundai i30 N. Производителот на моторни масла го има својот  oil guide на кој можете да го најдете вистинското масло за секое возило, па таму можете да го најдете и точниот одговор на поставеното прашање.