Нова акција – гратис адитив!

Летна акција на LIQUI MOLY во Македонија

Во летната сезона, LIQUI MOLY и дистрибутерот за Македонија – Аутомакедонија, организираат нова промотивна акција.

Секој купувач на моторно масло во пакување од 4 или 5 литри добива гратис адитив – Ol Verlust Stop.