Подготвени за новата моторциклистичка сезона

Вистински момент да излезете надвор и да уживате со Вашиот мотор, со производите на  LIQUI MOLY Motorbike

Со LIQUI MOLY почнете ја подготвени новата моторциклистичка сезона. 

Штом ниските температури и маглата ќе исчезнат, жешкото сонце ја загрева атмосферата. Во природата и луѓето ќе се вбризга нова енергија. Досега сигурно ви заиграла раката со која забрзувате на вашиот моторцикл. За зависниците од возење мотори овој момент е вистинско воскресение. Сепак, и на љубените мотори им треба нешто што ќе ја оживее нивната технологија и енергија по хибернацијата во која биле неколку месеци. Нашето портфолио на MOTORBIKE продукти, дава идеално решение за било каква примена – при што можете да очекувате мазен старт и фасцинантна и безбедна нова сезона!

 

Motorbike Engine Flush

Нечистотиите, остатоците од гориво, пепел и саѓи по одредено време го контаминираат моторното масло. Резултат : Моторното масло веќе не дава целосно подмачкување и е помалку од оптимално. Отстранетете ги тие наслаги надвор од моторот. Најдоброто време за оваа операција е при следната промена на масло.

ПОВЕЌЕ

Моторни Масла

Без разлика дали имате моторцикл, мопед, скутер, трицикл, квад или картинг. За пат, off-road или тркачка стаза. Ви ги нудиме нашите моторни масла кои се перфектно дизајнирани на потребите на вашите возила на две тркала. Со нашиот Оil Guide, можете да го најдете вистинското масло за вашиот мотор. or race circuit.

ПОВЕЌЕ

Oil Additive

Од сите адитиви, ова е нашиот класичен продукт и првиот со кој излеговме на пазарот. Сеуште достапен, по 60 години, а сега и со подбрена формула. Содржи  MoS2, кратенка за молибден сулфид : графитна супстанца која делува како цврст подмачкувач.

ПОВЕЌЕ

КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ