Сите на дружба со Игор Стефановски-Иџе

Сите на дружба со нашиот шампион!

Оваа година, Игор Стефановски – Иџе се врати во европскиот шампионат на ридски патеки, го подигна европскиот пехар и освои второто место!
Да го поздравиме нашиот спортски херој!
Оваа сабота, 19.11, во 13 часот, во City Mall Скопје…
Автограми, фотографии, забава и брендирани LIQUI MOLY Macedonia сувенири!
Ве очекуваме!