Korrigjimet dhe shërbimi

Pa marrë parasysh a bëhet fjalë për makinën tuaj, ose pajisjet në shtëpinë tuaj, diçka gjithmonë mund të prishet. Dhe zakonisht, në momentin më të keq. Por për çdo problem ekziston një zgjidhje adekuate. Në raste të tilla, LIQUI MOLY mund t’ju ofrojë mbështetje të madhe. Të shpejtë dhe të sigurt. Për shembull, me sprejat […]

Më hollësisht

Mirëmbajtja e automjeteve

Njëlloj si që e fërkoni  kremën në lëkurën tuaj kur ajo bëhet e thatë ose e plasaritur, duhet gjithashtu të kujdeseni edhe për pjesën e jashtme të automjetit tuaj. Ose akoma më mirë, të përdorni masa parandaluese për t’u siguruar që kurrë nuk vjen në një gjendje të tillë. Ashtu si me lëkurën e njeriut, […]

Më hollësisht

Aditivët

Aditivët janë si vitamina për automjetin tuaj. Ata nuk do të punojnë pa to. Ato sigurojnë pastrim dhe mbrojtjen kundër korrozionit, sigurojnë lubrifikim të qëndrueshëm dhe rezistencë ndaj temperaturës. Biles edhe vajrat minerale të thjeshta që përafërsisht nuk plotësojnë kërkesat e motorëve të sotëm janë rreth 15% të përbërë nga aditivë. Vajrat moderne, të tilla […]

Më hollësisht

Vajra motorikë

Motori është zemra e automjetit tuaj. Vaji i motorit është gjaku i tij. Por jo të gjitha vajrat e motorit janë të njëjta. Me zhvillimin e shpejtë të kërkesave të motorëve dhe vajrave, ato janë rritur në mënyrë dramatike. Sot, nafta duhet të jetë në gjendje të bëjë shumë më tepër se thjesht të lubrifikojë […]

Më hollësisht