Одржување на возила

Како што ја триете кремата на вашата кожа кога истата ќе стане сува или испукана, исто треба да се грижите и за надворешноста на вашето возило. Или уште подобро, да користите превентнивни мерки за да се осигурате дека никогаш нема да дојде во таква состојба. Како со човечката кожа, регуларното одржување на бојата, тркалата и останатите компоненти не значи само подобар изглед тили и одржливо здравје, во основа, одржување на вредноста на вашето возило.

LIQUI MOLY ви нуди голема палета на производи за чистење и одржување на возила за надворешно користење. На пример, пасти за полирање и шампон. Нашите балзами за кожа како и нашите чистачи за навлаки и пластика оптимално ќе го вратат сјајот во вашето возило.

Пребарај