Индустриски производи

LIQUI MOLY нуди богата палета на висококвалитетни индустриски специјалитети. Нашите производи покриваат стандардни производи, како и решавачи на проблеми за специфични барања. Тие вклучуваат индустриски масла за менувачи, компресорски масла, контакт чистачи, лубриканти, специјални масти, пасти, хидроулични масла и многу повеќе.

 

Пребарај