LIQUI MOLY во Македонија

Најдобриот бренд во својата класа е присутен и во нашата земја.

Овластен увозник и дистрибутер на производите – LIQUI MOLY во Македонија е компанијата  :

LIQUI MOLY Македонија
Ѓорче Петров 101
1000 Скопје, Македонија

Тел: 070 400 953

E-mail: info@liqui-moly.mk