Масти

Лежишѕа, цилиндрични лежишта, сферични лежишта – најширока палета на лежишта се користат во машините и производството на возила. Инжинерите и корисниците очекуваат дека ќе добијат оперативност без расипувања и максимален животен век за нивната опрема. Користењето на специјалните масти на LIQUI MOLY е како да обезбедите животно осигурување за многу машински делови. Тие го редусираат триењето помеѓу материјалите притоа минимизирајќи го трошењето.

Пребарај