Лепила и заптивки

Вашето возило е секогаш во движење поради што е изложено на различни надворешни влијанија – удари на камчиња, абење и многу други нешта. Нашите решенија како што се заштитата од корозија, заштита на подвозјето и заптивките за отвори, оптимално го подготвуваат вашето возило за секојдневните несигурности.

Ако Вашето возило се оштети на било кој начин, нашите технички аптивни материјали или нашите инструменти за поправка на пластика или сетови за поправка на стакла се вистински избор за едноставна и сигурна поправка.

 

Пребарај