Најдобар бренд

Најдобар бренд на моторни масла е  – LIQUI MOLY

Aвтомобилите го сакаат LIQUI MOLY!

Веќе декади, Моторното масло произведено во Германија. 

Со полн гас на патот кон успехот! LIQUI MOLY го забрзува ритамот на моторите и го смирува ритамот на срцата на автомобилските фанови. Веројатно затоа, читателите на AUTO ZEITUNG не изгласаа како бренд бр.1 за моторни масла, веќе 13-ти пат по ред. Исто така, во категоријата на нега за возила беснавме со уште едно второ место. Ви благодариме за Вашата лојалност!