Нашето присуство во топ спортови

Подобра препознатливост, поголема фасцинација, повеќе брендовско искуство.

LIQUI MOLY е извонреден квалитет, најголемо ниво на динамика и чиста емоција. Нашата брендовска препознатливост и човечка фасцинираност се базирани на врвното влијание и ефект на луѓето. Во LIQUI MOLY се трудиме нашето сино -црвено -бело лого континуирано да го прикажуваме на целиот свет. За нашите фанови. За нашите партнери. За вас.

Како компанија која оперира глобално, експанзијата на нашиот бренд е фокус во активностите кои ги правиме на полето на спонзорствата. Затоа работиме со популарни лица во светот. Ова и не прави популарен бренд. Им помагаме на другите, а во исто време ја зголемуваме вредноста на нашите компаниски бои. Тоа е непобедлива win win ситуација.