Го инспирираме светот

На земја, вода и во воздух.

LIQUI MOLY е еден од ретките брендови во светот кои имаат цела палета на производи! Без обзир на тоа дали се работи за автомобили, моторцикли, комерцијални возила, автобуси, земјоделска механизација, бродови, авиони, велосипеди, градинарска опрема и многу повеќе : Кога се работи за техничко и визуелно одржување на вредноста на возилото и неговите системи, ви ги нудиме сите можни решенија од еден извор. Идеи кои секогаш може да ве однесат од точка А до точка Б.

Нашата страст – направено во Германија.

Автомобили

За безбедни патувања.

Детално

Моторцикли

Најдобри перформанси во секоја кривина.

Детално

Велосипеди

Комплетна понуда за велосипеди на едно место.

Детално

Градинарска опрема

Идеални решенија за градинарска опрема.

Детално

Бродови

Врвни решенија за вашите мотори и резервоари.

Детално

Комерцијални возила

Идеални решенија за Вашата флота

Детално