Комерцијални возила / Граежништво и рударство

Голема километража, прав, влага, жештина, студ, шок, тешки оптоварувања – се оперативните услови во дејноста на логистика, превоз на патници, шумарство, изградба на патишта, надземни и подземни операции. Стоењето во место, паузите за сервис и губитоците во производство се огромни трошочни фактори. LIQUI MOLY поседува палета која е вистински штедач на трошоци. Нашите адитиви и подмачкувачи со високи перформанси ги подобруваат економичноста, намалуваат абење, и ја зголемуваат оперативната стабилност на вашата флота.

Пребарај