2-CYCLE POWER SAW OIL

Висококвалитетно моторно масло развиено наменски за 2 тактни мотори со воздушно ладење. Го надмашува строгите прописи на сите водечки продизводители на моторни пили API-TC. За оптимално подмачкување и заштита од трошење и во високи побарувања. Со значајна заштита од корозија. Го одржува моторот чист. Тестирано на катализатори.

Наменето на мотори со и без катализатори. Компатибилно со безоловни горива. Степенот на мешање во склад со препораките на производителот.

Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
2-Cycle Power Saw Oil 1282 1 l Canister plastic D
2-Cycle Power Saw Oil 8035 1 l Canister plastic D-RUS-UA

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место