AIR CONDITIONER CLEANING SET

Содржина – 5 литри средство за чистење на клима уреди (4092), 1 спреј пиштол за чистење на клима уреди (4090). Налепници. Прирачник за употреба и носач на боца.

За чистење и дезинфекција на клима сиетми и уреди.

Кат бр : 9802

Пакување : 1 set

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место