AIR-CONDITIONER SYSTEM CLEANER GUN

Пиштол за прскање со витлива прскалка која прска сферичен млаз. Резервоар од околу 1,2 литри е поврзан со пиштолот преку брза спојка која се наоѓа на цревото и со тоа овозможува оптимални услови на ракување во текот на чистењето.

Чистење на индустриски и автомобилски клима уреди.

Кат бр : 4090

Употребa : Please follow the procedure for cleaning as described on the Internet under www.liqui-moly.com!

Пакувањe : 1 kom

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место