За безбедни патувања.

Секој километар на патот му одзема мало делче на вашиот мотор. Ова се случува како резултат на триењето и абењето. Овој ефект уште повеќе се зголемува како резултат на лошо гориво и остатокот од старото масло. Со помош на редвоното сервисирање и промена на масло, перформансите на моторото може да се вратат во првобитната состојба. Се подобрува и потрошувачката на гориво а се оптимизира и работата на моторот. Тоа е добро за Вашиот париичник и за животната средина.

Нашите моторни масла се гарант дека Ваѓето возило ќе работи беспрекорно. Нашите адитиви г чуваат моторот. Нашите производи за одржување ја чуваат вредноста на вашето возило.

Уживајте во возењето.