Идеални решенија за Вашата флота

И покрај големата километража, прашина, влага, жештина, студенило и големи оптоварувања, никој не може да си дозволи и моторни проблеми. Стоењето во место, паузите за сервис и губитоците на работа чинат пари и не оставаат добар впечаток на клиентите. Да би се избегнало тоа   LIQUI MOLY нуди вистинско масло за вистинските комерцијални возила и машини. Посветени сме на целта да ја намалиме потрошувачката и абењето и да ја зголемиме оперативната функционалност и продуктивност.

Нашите решенија се идеални да може да избегнете било каква слабост на Вашите возила и машини во ситуации на најголемо можно оптоварување.

Комплетна палега за идеална функционоалност на Вашата флота.