Најдобри перформанси во секоја кривина.

Заминувате, во движење сте, дишете слобода. И на патот и надвор од него. На мотор, скутер, мопед, квад или картинг.

За сите оние на кои возењето моторцикли им е во крвта, LIQUI MOLY нуди прфектна фонтана на младоста. Во палетата на LIQUI MOLY ќе најдете се на едно место. Моторни масла, адитиви, масла за менувач, масло за филтри за воздух, масло за вилушки… Се на едно место.