ATF Additiv

Оптимално ги негува гумените и пластични компоненти во преносниците на воланот и автоматските менувачи. Го спречува, односно отстранува појавувањето на пропусни места на преносниците предизвикани од скратени, односно кршливи заптивки. Ги чисти провртите и каналите на преносникот и го обновува ефектот на маслото. Го намалува создавањето на бука, ги подобрува постапките на менување на степените на пренос на автоматските менувачи. Го продолжува векот на траење ба пренсникот на управувачот и автоматскиот преносник.

Да се додаде ATF aditive во компензациски сад од серво управувачот, односно со помош на мерната прачка на маслото за менувачи. Содржината од 250 мл е доволна за 8 литри масло. Прикладен е за преносници на управувачи и автоматски менувачи кои се полнат со ATF II и ATF III масла.

Кат бр 1380
Употреба Jedno pakovanje je dovoljno za 8 litara ulja
Содржина 250 ml
Пакување 6
Tип Адитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место