ATF III

Одбраните основни масла и комбинацијата на специјални адитиви даваат на ова АТФ масло одлични својства. Ова масло има голем индекс на вискозитет како и одлична отпорност на хемиски агенти, отпорно е на трошење и ефикасно делува на триењето. Не се пени и има добри својства во изолација на воздухот. Исто така е отпорен на стареење и има добри својства на заштита од корзија.

Хидроуличните системи, сервосостави на управување, претварачи на момент, рачни и автоматски менувачи – во склад со спецификацијата која ја носат производителите на возила или на преносни системи.

Oдобрувања:

 • Allison C4
 • Dexron III G
 • Ford Mercon
 • Voith H55.6335.XX (G 607)

LIQUI MOLY го препорачува за :

 • Caterpillar TO-2
 • MAN 339 Typ L1
 • MAN 339 Typ V1
 • MAN 339 Typ Z1
 • MB 236.1
 • ZF TE-ML 04D
 • ZF TE-ML 14A
 • ZF TE-ML 17C
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
ATF III 1405 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
ATF III 1043 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
ATF III 1056 5 l Canister plastic D
ATF III 1058 20 l Canister plastic D-GB
ATF III 1246 60 l Drum sheet metal D-GB
ATF III 1245 205 l Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место