AUTO WASH AND WAX

Чисти и штити. За брзо и едноставно одржување на автомобилот. Лесно отстранува нечистотија и ја штити бојата и тоа заради високото ниво на квалитетен восок што го содржи. Не остава зад себе талог. Го олеснува перењето и добар е за рацете. Овој препарат остава врвен сјај. Ка штити бојата од стареење и од други агрегатни агресивни дејствија. Зачестената употреба дава оптимални резултати.

Овој препарат се користи за благо но темелно перење на автомобилот и чистење на обоени површини.

Кат бр: 1542

Употреба : Shake Car Wash & Wax vigorously before use and then mix with water. 30 ml of Car Wash & Wax (approx. 2 capfuls) is sufficient for 10 l water. Apply the mixture using a sponge to the paintwork to be cleaned and spread out for cleaning. After this, rinse well with water and leather the surface. Regular application gives the optimum results.

Пакување : 1L

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место