Automatic transmission cleaner

Ги чисти и ослободува маслените кругови на автоматските менувачи од наслаги  и остатоци. Осигурува оптимална функција на менување на степените на пренос и го продолжува векот на преносникот.

Прикладен е за сите автоматски менувачи. Содржината на една доза е доволна за 6-9 литри масло.

LIQUI MOLY средството за чистење на автоматските менувачи може да се додаде на маслото за менувачи со помош на инка преку мерната рачка. Се употребува и во останатите уреди за чистење на автоматски менувачи.

Кат бр 1764
Употреба Pred promene tečnosti u automatskom menjaču, dodajte sadržinu pakovanja ulju za menjače kada je na operativnoj temperaturi, koristeći slivak. Ostavite da motor radi u leru oko 10 minuta i onda menjajte sve brzine najmanje po dva puta dok je auto u stacionarnom stanju. Onda promenite maslo i filter. Sadržina je dovoljna za oko  6-9 litara ulja.
Содржина 300 ml
Пакување 6
Tип Aditiv za ulje

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место