Бескомпромисно практично

Со LIQUI MOLY Hybrid Aдитивот, горивото останува чисто во хибридните автомобили.

Многу е значајно и практично да можете да останете мобилни со моќта на електричниот но и и со класичниот мотор со внатрешно согорување.  Меѓутоа, бензинскиот мотор често работи во ладна состојба и често се стартува и прекинува. Дополнително, бидејќи не мора толку често да одите на бензинската пумпа, бензинот останува во резервоарот подолго и има тенденција да старее.

Токму овие  „несакани ефекти“ Хибридниот адитив знае како да ги спречи : го стабилизира горивото и го штити од оксидација и стареење. Наслагите во системот за гориво се отстрануваат од страна на молекулите за чистење. Како резултат на тоа, хибридниот адитив нуди оптимална заштита од корозија и го одржува системот чист. Отворете го капачето за гориво, додајте го во свежиот бензин и готово. Една лименка е доволна за до 75 литри.

За опуштено возење во електричен режим и врвни перформанси кога ви треба. Накратко:

Хибридниот додаток го стабилизира горивото, го чисти системот и ја намалува потрошувачката на гориво.