Bio diesel additiv

Специјален адитив за гориво за возила кои користат биодизел гориво или растителен дизел. Штити од наслаги на смола. Био дизел адитивот го чисти целокупниот систем на гориво и го одржува чист,а исто така дава и одлична делотворна заштита од корозија од агресивни биодизел или растителни горива. Производот исто така ја зголемува кетанската вредност на горивото.

Се користи кај возила кои користат биодизел горива или растителен дизел. Дозирање – 1:280.

Кат бр 3725
Употреба – Dodajte jedno pakovanje od 250 ml na svakih 70 litara goriva da bi se podobrila svojstva palenja. . Doza: 1:280.

-Da bi se održali injektori čisti i ostvarila zaštita od korozije dodajte aditiv svakih 2.000 km u rezervoar za dizel gorivo.

-Biodiesel Additive se može mešati sa biodizel gorivom u svakom trenutku. Proizvod se meša sa gorivom automatski.

Содржина 250 ml
Пакување 6
Tип Aditiv za gas

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место