BIO SAW CHAIN OIL 68

Посебна формулација на биолошко масло за ланци гарантира брза разградливост и потполна нешкодливост. Врвни својства на прилепување и подмачкување кои ги штитат сите подвижни делови на ланецот од трошење. Температурната стабилност и врвниот вискозитет гарантираат примена како на високи така и на ниски температури.

Се користи кај висококвалитетни моторни ланчани пили во екстремни услови, како што е сечење на тврдо дрво.

Варијанти на производот

Кат бр  – 1283

Пакување – буре 205 l

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место