BIO SAW CHAIN OIL

Моторно масло за моторни пили, засновано на растителни масла и затоа погодно за средината. Многу биоразградливо (Test CEC L-33-A-94: u 21 dan 98%). Исклучително подмачкување и перформанси. Штити од трошење и корозија. Поволен вискозитет на овој производ како и негови својства при висока температура гарантираат користење во текот на целата година, како при високи така и при ниски температури на воздухот. Овој производ е награден со медал од германското министерство за шумарство и шуми.

За сите моторни пили со висок квалитет. Исто така погодно за екстремни работни услови, како што е сечење на тврдо дрво.

Varijante proizvoda

 

Product Name SKU Bundle languages
Bio Saw Chain Oil 1280 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Bio Saw Chain Oil 2370 1 l Canister plastic D-RUS
Bio Saw Chain Oil 1281 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место