BRAKE AND PARTS CLEANER AIII

Вашата работа на склопување и поправки ја прави почиста, побрза и посигурна. Брзо и ефикасно отстранува масло, маст и нечистотии. Делови кои се третирани со овој препарат се потполно чисти и немаат остатоци на смола и маснотии на себе. Добри пенетрациски својства и контролирано испарување без трагови на хемикалии. Отстранува маслени и масни нечистотии и не остава никаква трага зад себе.

Универзален чистач за брзо чистење и одмастување на помали компоненти на моторни возила или индустрија. Се користи за отстранување на дамки од кочници, подови, облека и текстил.

Кат бр  3389

Употреба : Spray contaminated components and allow to drain. Spray parts with compressed air to dry, if necessary.

Product may attack paints and plastic components. Check for compatibility before using.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место