BRAKE ANTI-SQUEAL PASTE

Посебен синтетички материјал за системите за кочење. Исклучително прилеплив и отпорен на сол која се посипува на патот и на прскање на вода. Спречува и елиминира шкрипење на сопирачките кое настанува на цилиндрите на сопирачките, на носачите на сопирачките или на самите папучи. Гарантира успешно функционирање на целиот систем за сопирање.

 

За целокупниот систем на сопирање, папучите на сопирачките, навртките, како и точките за подмачкување на барабан сопирачки.

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 02 3103 130, 071 356 406
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место