BULLDOG OIL SAE 30

Bulldog маслото е произведено со користење на модифициран процес. Овој рафиниран производ е особено погоден за подмачкување на 2 тактни мотори со внатрешно согорување со вградени греачи и „total-loss” подмачкување.

Посебно развиено за употреба на Lanz bulldog 2-тактни мотори со вградени греачи и  „total-loss” подмачкување.

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место