CAR CLOTH

За бришење на автомобилите по перење. Со исклучителни впивачки особини и отпорност. Не остава зад себе дамки и линии. Оваа мека крпа е исклучително добра за чистење на пресвлаките во ав томобилите, но и за користење во домаќинството.

За користење на стако, обоени површини и хромирани компоненти – на автомобили и мотоцикли.

Кат бр : 1551

Употреба : Dry or reclean the cleaned surface with a cloth. Rinse out the cloth repeatedly in clear, warm water.

Пакување : 1 KOM

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место