CAR INTERIOR CLEANER

Течно средство за благо и ефикасно чистење и отстранување на нечистотии од пластични компоненти, ткаенини и пресвлаки во внатрешноста на автомобилот. Темелно ги отстранува нечистотиите настанати како резултат на масло, масти, никотин или други нечистотии. Посебно е погодно за отстранување на дамки од пијалоци, колачи и никотин.

Овој препарат ја отстранува нечистотијата од сите површини во внатрешноста на автомобилот.

Кат бр : 1547

Употреба : Spray Vehicle Interior cleaner onto the parts and surfaces to be cleaned or apply using a damp sponge or cloth. Allow to take effect according to the degree of contamination but do not allow to dry out. Next, rub in and then rub dry with a clean damp cloth. Repeat treatment if contamination persists.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место