Cashback со картичката Happy

Подгответе го Вашето возило за нови предизвици!
Купете премиум масло од LIQUI MOLY Macedonia и добијте 6.4% кешбек на Вашата НЛБ haPPy картичка.

LIQUI MOLY Macedonia е овластен увозник и дистрибутер на моторните масла, адитиви, сервисни препарати и козметика за возила за Македонија.

Кеѓбек поволностите, важат за изложбено-продажниот салон на LIQUI MOLY Македонија, во населбата Ѓорче Петров (бр. 101) во Скопје.