За нас

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Еден бренд – солуција за се! Ние сме еден од оние брендови во светот кои нудат комплетна палета од околу 4.000 производи во нашите one-stop продавници ! Нудиме најширока, најдлабока палета на моторни масла и масла за менувачи, адитиви за гориво и масло, производи за одржување на возила, хемиски решенија на разни проблеми и сервисни […]

MADE IN GERMANY

Liqui Moly е глобален бренд кој истражува, развива и произведува само во Германија. Дури и денес. И секогаш ја подигнуваме скалата во смисол на квалитетот и сервисот во последните 60 години. Нашите решенија се главно базирани на наша рецептура која перманентно се тестира и адаптира на најновите технички истражувања. Континуираните инспекции за квалитет, од испораката […]

БРЕНД

LIQUI MOLY е најпопуларниот бренд на моторни масла во Германија. Со години, наградите како “Top Brand”  или”Best Brand”  се рефлексија на нашата репутација на врвност помеѓу експертите и консументите. Овие победи не доаѓаат како случајност или по автоматизам. Тие се резултат на нашата дневна посветеност. Заедништвото не прави посилни, специјални, успешни во целит свет. Тоа […]

ВРЕДНОСТИ

Секој ден работиме со полн ентузијазам да се обезбедиме дека Вашата доверба во нашите производи е оправдана. Благодарение на нашиот силен корпоративен идентитет секогаш ги базираме нашите активности на Вашите вредности Тимскиот дух е во фокус  : работиме да створиме оптимални работни услови и така да креираме клима за креативност, иновација и социјална одговорност. Што […]

ХУМАНОСТ

“Хуманоста поврзува” е еден од најважните водечки принципи на LIQUI MOLY. Два збора го изразуваат нашиот став : пријателство без граници и грижи и респект за сите нас. Во целото LIQUI MOLY семејство на светот. Меѓу нашите клиенти, бизнис пријатели, колеги и роднини. Без оглед на националноста, културата или религијата.

КВАЛИТЕТ И ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Вашето возило константно е во движење и оради тоа е изложено на различни надворешни влијанија  : Удирања од камчиња, абење и уште многу друго. Нашите решенија, како што се заштита од корозија, заштита на подвозјето и заптивки за отвори, оптимално го подготвуваат вашето возило за секојдневната несигурност.