CAVITY PROTECTION, TRANSPARENT (SPRAY)

Средство на заштита од корозија на база на нерастварачи, со исклучително висок степен на пенетрација и отпор на температура. Може да се користи брзо по нанесување. Продира и отстранува влажност. Откако потполно ќе се исуши овој производ формира исклучително цврст заштитен слој кој одбива вода. (ПРОЅИРЕН)

За додатна заштита на отвори на новите возила и за накнаден третман на лепливите препрати по 2-3 години, како и за додатна заштита од корозија по поправка на оштетувања настанати во сообраќајни незгоди

 

Kat br : 6115

Primena : Any rust which may be present on the surfaces to be treated must be thoroughly removed before treatment. The spray head with the spray extension may be used to reach relatively inaccessible surfaces. The material must be at room temperature when used. Shake the can vigorously before use. When the ball has worked loose, continue to shake the can for a further minute.

Pakovanje : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место