CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL 2200

Делумно синтетичко хидроулично масло кое е развиено спрема највисоките барања. LIQUI MOLY го препорачува овој производ за возила и агрегати за кои се бара спецификацијата MB 344.0. нуди висока термичка стабилност и со тоа овозможува оптимална отпорност на стареење. Максимална заштита од абење и добро однесување при триење. Одлично се однесува на ниски температури. Штити од корозија.

За управувачки системи и хидраулика како на пример за регулација на нивотот. Посебно за Mercedes-Benz возила од типот 203.2 и 210  со тандемски пумпи (заеднички резервоар на масло за управувачот и регулација на новото). Потребмо е да се обрни внимание на препораките на производителот на возилата, односно агрегатот.

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • MB 344.0

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место