CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL 2300

Минерално хидроулично масло кое е развиено според највисоките барања. LIQUI MOLY препорачува овој производ да се користи кај возила и агрегати за кои се бара специфкацијата МВ 343.0. нуди висока термика стабилност и со тоа овозможува оптимална отпорност на стареење. Максимална заштита од абење и добро однесување при триење. Одлично се однесува на ниски температури. Штити од корозија.

За хидраулика во Mercedes-Benz патнички возила како што се на пр. Регулација на нивото, хидропневматско вешање и хидроуличниот ситем ASD, 4Matic и подвижен кров. Потребно е да се обрне внимание на препораките на производителите на возила односно агрегати.

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • MB 343.0

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место